Verhuur & Producties

Een maatpak voor jouw events!

Uw evenement, onze passie

Licht, geluid, special fx, complete festivals van A tot Z, een feest inclusief catering, het nieuwe decor voor een productie of zelfs het volledige tourmanagement en de technische productie onder brengen? Wij zorgen met onze vaste teams en hoge kwaliteit aan apparatuur en weergavesystemen dat binnen uw wensen het maximale er uit wordt gehaald. Neem hieronder een kijkje wat wij zoal doen of neem direct contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Evenementen

Festivals

Bedrijfsevenementen

Live-tours

Theater

Presentaties/Beurzen

HOE DOEN WE DAT?

Mensenwerk

Voor al onze projecten zetten wij ervaren en gespecialiseerde Technici in. Maar bovenop de technische kwaliteiten zorgen wij ervoor dat de personen uitstekend bij de soort productie passen op gebieden als persoonlijkheid en kunde.

 

Licht, geluid, special FX

Tijdens elk evenement zetten wij de juiste spullen in, geselecteerd voor de job. Van modeshow tot  Live muziek verdient de beste apparatuur op prijs, kwaliteit en doel.

Meedenken

Volledig uit handen geven of samenwerken naar het beste resultaat? Vanuit Music and Gig denken wij graag met u mee om het beste uit uw evenement of tour te halen.