Live-tours

Van losse set tot volledig ontzorgt

Licht, geluid, special fx, tour-management

Als Live- Act wil je zorgen dat op alle gebieden de kwaliteit van jouw show van het hoogste niveau is. Niet alleen op het podium maar ook de weergave in de zaal, het geluid moet kloppen, de lichtshow  en special FX moet passen bij jouw act, backstage wil je professionaliteit uitstralen, de mensen om jouw productie heen zijn deel van jouw show.

Door onze eigen ervaringen op en naast het podium weten wij als geen ander de impact van een Live-Tour, het kost veel voorbereiding, lange dagen onderweg en de continu druk om 110% te presteren.  

Music and Gig is de specialist op het gebied van Live-Tour ondersteuning inclusief het tour management. vanaf een klein setje wat zelf opgehaald wordt tot aan het volledige ontwerp van decor en show al dan niet met een vast team dedicated voor jouw act. Wij zorgen er zelfs voor dat jouw repetitie omstandigheden vrijwel gelijk worden aan de live omstandigheden zodat niet alleen naar het publiek de show altijd van vergelijkbare kwaliteit is, maar ook de eigen wereld waarin gespeeld wordt. 

Hieronder een greep uit de acts waarvoor wij de volledige tours verzorgen.

Ook jouw act deels of volledig ondersteunen? neem contact met ons op!

 

HOE DOEN WE DAT?

Mensenwerk

Voor al onze projecten zetten wij ervaren en gespecialiseerde Technici in. Maar bovenop de technische kwaliteiten zorgen wij ervoor dat de personen uitstekend bij de soort productie passen op gebieden als persoonlijkheid en kunde.

 

Licht, geluid, special FX

Tijdens elk evenement zetten wij de juiste spullen in, geselecteerd voor de job. Van modeshow tot  Live muziek verdient de beste apparatuur op prijs, kwaliteit en doel.

Meedenken

Volledig uit handen geven of samenwerken naar het beste resultaat? Vanuit Music and Gig denken wij graag met u mee om het beste uit uw evenement of tour te halen.