Skip to main content

HK audio C-Sub

HIGH PERFORMANCE LOW-END

De subwoofers van de C SUB-familie zijn extreem krachtig en bieden een hoge efficiëntie en indrukwekkende lage basprestaties. Ze zijn geoptimaliseerd voor gebruik met de CONTOUR X-puntgeluidsbronnen en de COSMO line arrays, met componenten en vakmanschap die aan dezelfde hoge normen voldoen.

Flexibiliteit

De C SUB-subwoofers bieden in totaal vier Speakon NL4-connectoren (twee aan de achterkant en twee aan de voorkant voor eenvoudige bekabeling, bijvoorbeeld in Cardioid- of Endfire-opstellingen). Het gewenste signaal van een vieraderige kabel kan worden toegewezen aan een C SUB met behulp van de pintoewijzingsschakelaar.

Zowel de CS 118 als de CS 218 zijn perfect op elkaar afgestemd in hun frequentie- en faserespons, evenals in hun kastafmetingen. Dit maakt het mogelijk om ze moeiteloos te combineren tot perfect op elkaar afgestemde clusters.

Mechanica

De berken multiplex kasten zijn voorzien van een PU-coating, terwijl de massief stalen frontroosters zijn behandeld met een corrosiewerende afwerking. De Speakon aansluitbussen zijn door afsluitdoppen beschermd tegen het binnendringen van vuil en vocht. Al met al bieden de C SUB’s alle voorwaarden voor een hoog waardebehoud en een lange, ononderbroken werking in de ruwe dagelijkse omstandigheden van professionele gebruikers.

Mechanica

Het massief berken multiplex ontwerp van de behuizingen van de nieuwe CONTOUR X-serie is gebouwd om jarenlang intensief toeren te weerstaan. Dit wordt ook gegarandeerd door de extreem resistente PU-coating en de corrosiewerende afwerking van de stalen frontroosters. De conformiteit van de CONTOUR X-luidsprekers met IP 44-classificaties bewijst dat ze uitstekende bescherming bieden tegen binnendringend vuil en vocht.

Efficiëntie

We raden de krachtige Lab.Gruppen PLM+ of Powersoft X-serie eindversterkers aan voor gebruik met deze krachtige subwoofers. Geoptimaliseerde filterinstellingen zijn ook beschikbaar voor deze controllerversterkers voor het maken van Cardioid- of Endfire-arrangementen.

CS 118

CX 218

CF 118

Direct bestellen?

Vraag vandaag nog uw offerte aan of mail voor meer informatie met info@musicandgig.com.

Neem contact met ons op