Skip to main content

This is What We Do

Your sound, our science!

Bij Music and Gig draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen met behulp van geluid, licht en special FX. Gevestigd in Zwammerdam, zijn wij dé specialist op het gebied van verhuur, verkoop en installatie van professionele audio- en lichtsystemen. Of het nu gaat om een intiem huiskamerfeest, een grootschalig festival of een zakelijke presentatie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor elk evenement.

Ons team bestaat uit gepassioneerde professionals met jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij werken met hoogwaardige merken om ervoor te zorgen dat elk geluid perfect klinkt en elke lichtshow indrukwekkend is. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop, ongeacht de omvang van het project.

Daarnaast bieden we ook live-tour ondersteuning, compleet event management en advies op maat voor al uw audiovisuele behoeften. Wij zorgen ervoor dat uw evenement soepel verloopt, van ontwerp tot uitvoering.

Kom ons team versterken!

We’re hiring!

Sta jij te popelen om je te verdiepen in de dynamische wereld van audiovisuele techniek? Heb je daarnaast zin om mee te draaien in het team van Music and Gig en bij te dragen aan de gaafste evenementen, zowel in binnen- als buitenland?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Aandacht voor jouw evenement.

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws