HK audio Vortis 2

EN 54-COMPLIANT HIGH PERFORMANCE

VORTIS 2 is een serie hoogwaardige luidsprekers die speciaal is ontworpen voor veeleisende installatietoepassingen.

Alle producten uit de VORTIS 2-serie zijn voorzien van een interne passieve crossover. De frequentieresponscorrecties worden gemaakt via DSP-filters, die zowel als vooraf ingestelde bestanden als in open tabelvorm beschikbaar zijn.

VORTIS 2 is met name geschikt voor toepassingen waar naast (spraak)alarmen ook hoogwaardige muziek- en spraakoverdracht nodig is volgens de huidige normen. Daartoe zijn alle modellen gecertificeerd volgens EN 54-24:2008 (type B, buitengebruik).

Alle VORTIS 2-modellen zijn optioneel ook verkrijgbaar in een outdoor IP 55-versie (beschermd tegen stof en waterstralen).

De hoge maximale geluidsdrukniveaus van de VORTIS 2-familie zorgen ervoor dat de nodige spraakverstaanbaarheid kan worden bereikt, zelfs in omgevingen met hoge geluidsniveaus.

De VORTIS 2-serie heeft alles wat nodig is om aan alle eisen van dergelijke geïntegreerde toepassingen te voldoen: een breed scala aan modellen, extreem neutrale geluidsweergave-eigenschappen en variabele directiviteit.

Er is een breed scala aan accessoires beschikbaar om VORTIS 2-luidsprekers ter plaatse te integreren, waaronder draaibare en kantelbare U-beugels, ankerpunten met snelontgrendelingspennen en platen voor clusteropstellingen.

EASE en EASE Focus 3 GLL- en CLF-gegevens zijn beschikbaar voor elk model of clustervariant om ervoor te zorgen dat de werkelijke transmissiekenmerken en spraakverstaanbaarheid nauwkeurig kunnen worden gepland.

Bepaalde modellen zijn uitgerust met een hoogwaardige, geïntegreerde 100/70 V-transformator. Alle andere modellen kunnen worden uitgerust met een externe transformator voor gebruik met in de handel verkrijgbare gesproken woord ontruimingssystemen.

VR2-10810

VR2-10810 100V

VR2-11210

VR2-11510

VR2-11214

VR2-11514

VR2-21214

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com