HK audio SI Series

VERSATILE INSTALLATION TOOLS

Met de nieuwe SI-SERIE (System Integrator) heeft HK Audio een reeks producten onthuld die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de huidige installatiemarkt.

In samenwerking met planners en installateurs zijn de producten geschikt gemaakt voor praktisch gebruik met technische en normconforme kenmerken, evenals een verscheidenheid aan installatiemogelijkheden en gedetailleerde oplossingen.

De SI-SERIE bestaat in eerste instantie uit de krachtige P10i- en P10j-kolomluidsprekers en de S210 V- en S210 P-subwoofers.

De i- en j-versies van de P10 hebben verschillende verticale spreidingshoeken, die een zeer smalle 5° zijn voor de P10i en een bredere 15° voor de P10j. De gerichtheid van de P10j is asymmetrisch (j-vormig) naar beneden gericht, wat wordt bereikt door alleen het ontwerp en zonder het gebruik van een DSP.

Door de lijnopstelling van de transducers en de smalle verticale openingshoek zijn de P10i/j bijzonder geschikt voor grote ruimtes met lange nagalmtijden of voor buitentoepassingen met lange worp. De luidsprekers bereiken hier uitstekende STI-waarden, terwijl ze tegelijkertijd zorgen voor een hoge overdrachtskwaliteit voor spraak en muziek in combinatie met subwoofers.

Zowel de P10 als de S210 P zijn getest en gecertificeerd met IP 66-bescherming, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in bijzonder veeleisende buitenomgevingen. De combinatie van stofdichte en jetwaterdichte mid/high unit en subwoofer is wereldwijd uniek en levert zelfs onder de moeilijkste omgevingsomstandigheden een compromisloze geluidskwaliteit. De subwoofer S210 V, die beschermingsklasse IP 44 heeft, is geschikt voor minder veeleisende buitenomgevingen.

Alle P10-luidsprekers zijn ontworpen voor gebruik in gesproken woord ontruimingssystemen en zijn gecertificeerd volgens EN 54-24:2008 (type B buitengebruik).

Installaties in sportaccommodaties en buitenterreinen kunnen snel en veilig worden uitgevoerd dankzij het uitgebreide assortiment montageaccessoires en het certificaat van veiligheid tegen balwerpen volgens DIN 18032-3.

Alle P10-speakers zijn ook verkrijgbaar met een hoogwaardige, volledig ingekapselde 100/70 V-transformator met drie verschillende vermogensaftakkingen (37,5/75/150 W). Hierdoor kunnen zeer hoge geluidsdrukniveaus worden bereikt, waardoor de P10i/j TR bijzonder geschikt is voor gebruik in geïntegreerde (spraak)alarmsystemen.

Meer dan 40 kleuren zijn beschikbaar voor visuele aanpassing, zelfs in uitdagende omgevingen, wat betekent dat interieurontwerp of erfgoedvereisten rechtstreeks vanuit de fabriek kunnen worden geïmplementeerd.

S210 V

S210 P

P10i

P10j

P10i TR

P10j TR

Accessoires

 

S210 U-Bracket

P10 U-Bracket

P10 Swiffel en tilt bracket

P10 Rigging rail

P10 Ceilling mount

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com