HK audio Premium PRO 2

THE GERMAN AUDIO STANDARD

…de volgende generatie

 

Met meer dan 200.000 verkochte eenheden is PREMIUM PR:O een echt onstuitbaar succesverhaal voor onze modulaire geluidssystemen, die we continu ontwikkelen en optimaliseren. Klanten houden vooral van de resonantiearme, stevige houten constructie in combinatie met betrouwbare, hoogwaardige luidsprekers en krachtige elektronische componenten. Dit alles maakt de PREMIUM PR:O D2-modellen tot briljante allrounders, vooral voor live-toepassingen waar een hoge geluidsdruk en transparante weergave van stem en instrumenten belangrijk zijn.

Flexibele allrounders

 

De nieuwe PREMIUM PR:O D2-serie bestaat uit vijf DSP-gestuurde full-range en multifunctionele luidsprekers, evenals de PR:O 210 Sub D2 en PR:O 118 Sub D2 bassen. In overeenstemming met het modulaire principe kunnen de luidsprekers flexibel worden gecombineerd voor de meest uiteenlopende eisen, van stand-alone, 2.1 en monitoropstellingen tot full-stack toepassingen. Deze combinatiemogelijkheden maken PREMIUM PR:O geschikt voor een breed scala aan installaties waar uitstekende spraakverstaanbaarheid en transparante weergave vereist zijn.

Professionele, veilige en eenvoudige bediening

 

De nieuw ontwikkelde HK Audio MultiGrips zorgen altijd voor een comfortabele en veilige grip bij het in- en uitladen, maar ook bij montage en demontage. Dit resulteert niet alleen in praktische handling bij transport: de HK Audio TB-45N en TB-45NQ kantelbeugels kunnen ook op de MultiGrips worden gemonteerd, waardoor professioneel optuigen eenvoudig en gemakkelijk wordt.

Efficiënte, moderne technologie, eenvoudige bediening

 

De DSP-gestuurde voorversterker levert nauwkeurig geluid. Dankzij de EQ-presets, toonregelaar en FIR X-Over overwint hij akoestische uitdagingen in live-toepassingen met gemak. De D2-modellen hebben een duidelijke en begrijpelijke gebruikersinterface – ingewikkelde menubesturingen zijn bewust vermeden. Ondanks het hightech interieur is het zeer eenvoudig en intuïtief in gebruik volgens het Plug ’n’ Play principe. PREMIUM PR:O blijft de gemakkelijkste manier om het beste geluid te bereiken.

Premium PR:O 110 XD2

Premium PR:O 112 D2

Premium PR:O 112 XD2

Premium PR:O 115 D2

Premium PR:O 115 XD2

Premium PR:O 210 Sub D2

Premium PR:O 118 Sub D2

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com