HK Audio Polar

PUT YOUR SOUND IN POLE POSITION

Het nieuwe POLAR-kolomsysteem biedt een complete, op maat gemaakte geluidsoplossing voor veeleisende muzikanten, DJ’s, entertainers, zakelijke presentaties, scholen en kerken.

Vergeleken met andere modellen in zijn klasse onderscheidt POLAR zich door zijn indrukwekkende geluidservaring tot aan de laagste bas, evenals zijn zeer uitgebreide reeks functies, waaronder een vierkanaals mixer en Bluetooth 5.0.

XXL GELUIDSERVARING

 

De 24-bit DSP en hoogwaardige luidsprekercomponenten leveren een uitzonderlijk transparant, natuurlijk geluid van de diepste lage tonen tot de fijnste hoge tonen. De combinatie van een 1″ cd-hoorn, krachtige midrange-drivers en een speciaal ontwikkelde basluidspreker met lange worp in een akoestisch perfect gedimensioneerde houten kast wordt aangedreven door een royale 2.000 watt eindversterkeruitgang. Dit garandeert een XXL-geluidservaring in elk scenario – van discrete achtergrondmuziek tijdens het diner tot de energieke climax van het evenement.

TOP GELUID OVERAL

 

Met zijn brede 120 ° worppatroon en lage neiging tot feedback, is Polar ideaal voor positionering op het podium of in de kamer. In veel gevallen is er helemaal geen extra podiummonitor nodig. Polar kan worden opgesteld zonder het onderste kolomsegment, waardoor het eenvoudig is om de hoogte van het geluid aan te passen, bijvoorbeeld bij gebruik op een verhoogd podium. Het geleidelijk taps toelopende volume zorgt voor een stevige geluidsdruk op de dansvloer, een aangenaam vol geluid op de voorste rijen en een gespreksvriendelijk verlaagd volume achter in de zaal.

Bij plaatsing op de vloer vormen de subwoofer, spacer en mid/high unit van POLAR samen de ideale verticale oriëntatie voor zowel staand als zittend publiek. Wanneer het op een podium wordt opgesteld, kan het op de ideale hoogte worden geplaatst zonder dat de afstandhouder nodig is.

VIERKANAALS MIXER

De ingebouwde vierkanaalsmixer biedt voldoende aansluitingen voor een scala aan toepassingsscenario’s: twee kanalen voor microfoon- of lijnsignalen, een apart instrumentkanaal (bijvoorbeeld voor akoestische gitaar) en een Aux-kanaal voor vooraf opgenomen muziek.

POLAR ontvangt audiostreams draadloos, waarbij Bluetooth 5.0 een groter bereik en een betrouwbaardere verbinding biedt in vergelijking met eerdere Bluetooth-versies.

Drie geluidsmodi (Muziek, Spraak en DJ) en de semi-parametrische Master EQ stellen gebruikers in staat om het systeemgeluid eenvoudig en effectief aan te passen. Bovendien kunnen vijf geluidsinstellingen worden opgeslagen als gebruikersvoorinstellingen en indien nodig worden opgeroepen.

Bij gebruik voor evenementen in zeer grote ruimtes of buiten kan POLAR gemakkelijk functioneren als een vertragingsluidspreker. Gebruikers stellen eenvoudig de afstand van de hoofd-PA in met behulp van het geïntegreerde display, en de DSP berekent vervolgens automatisch de juiste vertragingstijd.

De volumeregelaars voor de vier kanalen, het hoofdvolume en de subwoofer zijn direct toegankelijk in alle bedieningssituaties. Minder vaak gebruikte instellingen, zoals de semi-parametrische master-EQ, kunnen worden gewijzigd via een draai-drukknopbediening en het gemakkelijk af te lezen display. De nieuw ontwikkelde E.A.S. Connect System verbindt de drie componenten comfortabel, veilig en zonder wiebelen – geen kabels nodig.

Polar 10

Polar 12

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com