HK Audio move 8

THE BATTERY-POWERED ALL-ROUNDER

Goed geluid. Overal.

 

Klein, licht, krachtig geluid en geen aansluiting op een stopcontact nodig – de nieuwe, batterijgevoede MOVE 8 neemt overal geweldig geluid mee. Of het nu gaat om een ​​live optreden in een lokale winkelstraat, een toespraak bij de openingsceremonie van het nieuwe schoolspeelveld, karaokeplezier op het kerstfeest, een akoestisch optreden in de hotelbar, een fitnesscursus in een gemeenschapszaal of gewoon een tuinfeest – MOVE 8 maakt dat allemaal mogelijk, zonder dat er een stopcontact nodig is.

Het is niet alleen de slimme batterijtechnologie die MOVE 8 zo waardevol maakt, maar ook de buitengewone rijkdom aan praktische en innovatieve functies. Zo is er bijvoorbeeld de vierkanaalsmixer met reverb-effect, Bluetooth-audiostreaming of draadloze afstandsbediening via Android- en iOS-apparaten, om er maar een paar te noemen. Deze draadloze afstandsbedieningsfunctie voegt ook een hele reeks exclusieve functies toe, zoals de slimme karaoke-functie of de originele Celestion-luidsprekersimulaties voor het instrumentkanaal.

Dit alles maakt MOVE 8 tot een degelijke oplossing die zich perfect aanpast aan de veranderende behoeften van de gebruikers. Optreden na optreden. Dag na dag. Dat is het geluid van vandaag.

Vertrouwde PREMIUM PR:O geluidskwaliteit

MOVE 8 levert het bekende transparante PREMIUM PR:O full-range geluid met hoge spraakverstaanbaarheid en moeiteloos luisteren. Een zeer efficiënte 8-inch bas/midrange-luidspreker biedt krachtige en indrukwekkende prestaties, zelfs bij hoge volumes, met tegelijkertijd een lange batterijduur. De 1″ driver met hoorn zorgt voor een uitstekend en gebalanceerd geluid tot 20 kHz. Alle componenten zijn ingebouwd in een lichte en stabiele multifunctionele houten behuizing, die verticaal op een luidsprekerstatief kan worden geplaatst dankzij de flens van een luidsprekerstatief of horizontaal als vloermonitor.

Ononderbroken batterij vervangen

Wat MOVE 8 uniek maakt in vergelijking met zijn concurrenten, is de Dual Battery Slot – een slot waarin de meegeleverde batterijen kunnen worden geplaatst. De luidspreker kan worden gevoed door een of beide batterijen tegelijk. Het hoogtepunt – tijdens het gebruik kan een batterijwissel zonder gereedschap worden uitgevoerd zonder onderbreking (‘Hot Swap’-functie). Zelfs Bluetooth-audiostreaming blijft.

Geïntegreerde 4-kanaals mixer

De geïntegreerde 4-kanaals mixer met moderne Bluetooth 5.0 audio streaming, Master control en Aux ingang maken een externe mengtafel overbodig voor de meeste toepassingen met microfoon, keyboard, akoestische gitaar of DJ-apparatuur. Bovendien biedt de mixer directe toegang tot EQ en Reverb voor kanalen 1 – 3. Dankzij de schakelbare cabinesimulatie klinken gitaarpedalen die op de instrumentingang zijn aangesloten authentiek.

Remote-app voor afstandsbediening en uitgebreide reeks functies

De gratis MOVE 8 REMOTE-app is niet alleen een afstandsbediening voor je MOVE 8 – hij voegt ook een aantal geavanceerde functies toe die het nog leuker maken. De app kan worden gebruikt om alle kanaalinstellingen (EQ, reverb, volume) en het mastervolume te regelen. Daarnaast is er een 2-bands EQ beschikbaar voor kanaal 4 (Aux/Bluetooth), en kan de karaoke-functie worden geactiveerd voor Bluetooth-audiostreaming en Aux In inclusief Vocal Cancellation en Transpose. De geïntegreerde effecten (chorus, tremolo en flens) evenals de 3 Celestion-cabinesimulaties kunnen op kanaal 3 worden geselecteerd en kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld het geluid van een elektrische gitaar te optimaliseren. Alle EQ-instellingen kunnen ook worden opgeslagen en snel worden opgeroepen.

MOVE 8

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com