HK Audio lucas Nano

PROFESSIONAL SOUND TO GO

De LUCAS NANO-modellen zijn actieve, compacte PA’s voor muzikanten en DJ’s die professioneel geluid en eenvoudige bediening willen.

 

LUCAS NANO bereikt zijn volledige potentieel bij gebruik in stereo, hetzij als een 2.1-systeem of met twee keer zoveel vermogen als een Twin Stereo-systeem: dit maakt het ideaal voor typische stereotoepassingen zoals keyboard-entertainersoptredens, feestgeluid voor DJ’s, muziek van een MP3 player of live muziek met meerdere muzikanten.

 

De bas is zo krachtig en diep dat er geen extra subwoofer nodig is, zelfs niet voor dansmuziek. De satellieten zijn nauwkeurig afgesteld om kristalhelder geluid met hoge spraakverstaanbaarheid tot op de achterste rij te dragen.

 

En ze doen dit alles terwijl ze zorgen voor een ongelooflijk eenvoudige bediening en een extreem laag gewicht. Dit betekent dat een volledige stereo PA-setup met slechts één hand kan worden vervoerd en in seconden kan worden opgesteld.

Professioneel geluid voor onderweg

 

Compact ontwerp, enorm geluid

LUCAS NANO is de enige professionele stereo PA die met één hand kan worden gedragen. De nieuwe generatie van het systeem wordt geleverd in vijf afzonderlijke modellen, verdeeld over twee prestatieklassen.

Of het nu gaat om front-PA voor bandoptredens voor maximaal 200 personen of als MP3-partygeluidssysteem, als stereo-PA voor entertainers of als elegante oplossing voor singer-songwriters, thuis bij live sportvertoningen of karaoke-avonden, om te werken in de sportschool of op het tuinfeest van je vrienden – laat je wereld groter klinken met LUCAS NANO!

LUCAS NANO is een compleet PA-systeem bestaande uit een mixer, DSP-eindversterker, effecten, subwoofer en satellieten, en met slechts 16,3 kg is het binnen enkele minuten klaar om te spelen en vrijwel draadloos dankzij E-Connect.

Het beste van geluidsregeling

 

De LUCAS NANO 608i, ’s werelds eerste complete PA, beschikt over een geïntegreerde achtkanaals digitale mixer die draadloos en uiterst handig kan worden bediend via een iPad-app. Professionele EQ’s, compressoren en reverb-effecten dienen als krachtige geluidstools, met een Easy Mode om intuïtieve bediening voor niet-experts mogelijk te maken. Alle instellingen kunnen als voorinstellingen worden opgeslagen. En bovendien kunnen alle belangrijke functies op elk moment worden bediend via de analoge knoppen op de subwoofer, voor het geval dat.

Beste van geluidsprestaties

 

Dankzij het geluidsonderzoek van HK AUDIO leveren deze extreem compacte luidsprekers werkelijk verbluffende geluidskracht. De Multicell Transformer-tweeter vult zelfs grote kamers met een luchtige, kristalheldere bovenkant. De opmerkelijk lichtgewicht subwooferbehuizing met geavanceerde anti-resonantie bracing-technologie zorgt voor een rijke, diepe basweergave. En dit alles met geluidsdrukniveaus tot 130 dB!

LUCAS NANO 302

LUCAS NANO 305FX

LUCAS NANO 602

LUCAS NANO 605FX

LUCAS NANO 608i

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com