HK audio Linear 5

THE NEW CLASS PERFORMANCE

Professionele houten kasten, hoogwaardige componenten en innovatieve technologie├źn maken de LINEAR 5 van HK Audio de luidste luidsprekerfamilie in zijn klasse. Het brede scala aan short- en longthrow-oplossingen, actieve en passieve modellen en op maat gemaakte controller-eindversterkers biedt professionele bands en geluidstechnici een uitzonderlijk hoogwaardige, flexibele en economische oplossing voor dagelijks gebruik – allemaal gemaakt in Duitsland.

Het ultieme systeem voor liveoptredens

Als het gaat om het leveren van werkelijk krachtige prestaties, blijken de componenten uit de LINEAR 5-serie absolute krachtpatsers te zijn. Ontworpen om het dagelijks gebruik meesterlijk aan te kunnen, zijn ze de krachtigste luidsprekerserie in hun klasse, zowel in de passieve als de actieve versie. De robuuste LINEAR 5-systeemfamilie, ontworpen in traditionele houten constructie, garandeert langdurig gebruik, waardoor het de favoriete reisgenoot is voor professionele bands, DJ’s en verhuurdiensten. Het maakt ruimte vrij in de vrachtwagen en, nog belangrijker, in het budget. De perfect op elkaar afgestemde mid-range driver/tweeter en drie fundamenteel verschillende subwoofers van de LINEAR 5 maken het de perfecte oplossing op maat voor evenementen met maximaal 3.000 mensen en meer.

Uitstekende prestaties op lange en korte afstand

Of het nu gaat om krachtige, hoogvolume muziektransmissie, high-fidelity spraakweergave of achtergrondgeluid – de fijn afgestemde LINEAR 5-setconfiguraties voldoen aan de hoge eisen die een duurzaam, hoogwaardig PA-systeem moet voldoen. HK Audio’s speciaal ontwikkelde Multicell Transformer (MCT) technologie in de long-throw versie weet te bereiken wat normaal alleen mogelijk is met grotere hoorns of line arrays: vervormingsvrije transmissie op een hoog effectief niveau. De LINEAR 5 is een echte allrounder en kan ook bogen op een eenvoudige en intu├»tieve bediening.

Linear 5 112 F

Linear 5 112 FA

Linear 5 112 X

Linear 5 112 XA

Linear 5 115 F

Linear 5 115 FA

Linear 5 LTS

Linear 5 LTSA

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com