HK audio lINEAR 3

TOP PERFORMANCE TO TRUST

Het actieve luidsprekersysteem voor het ultieme geluid

Geavanceerde DSP-technologie die elke situatie met vertrouwen aankan.

 

Waar u ook bent of wie uw geluidstechnicus ook is, u kunt bij elk optreden schitterende geluidsresultaten behalen! Dankzij de DSP-filtering die is afgestemd op de luistergewoonten, heeft het LINEAR 3 actieve luidsprekersysteem u gedekt in een breed scala van verschillende prestatieomstandigheden.

Het systeem is eenvoudig te bedienen vanaf het podium, waardoor je snel grip krijgt op de akoestische omstandigheden.

Met filterpresets, intelligente multibandbegrenzing en FIR-scheiding beschikt u over de beste voorwaarden om het meeste uit uw geluid te halen. Hoge vermogensreserves en uitstekend op elkaar afgestemde componenten maken de robuuste LINEAR 3-luidsprekers tot absolute high-end units.

En met zijn stijlvolle grille met sleuven ziet de LINEAR 3 actieve luidsprekerserie er net zo goed uit als hij klinkt.

Geavanceerde DSP-technologie – Multiband limiter met filterpresets

 

De geavanceerde DSP-technologie die LINEAR 3 aandrijft, heeft één hoofddoel: het werk van muzikanten en DJ’s gemakkelijker maken! LINEAR 3 geeft je het ultieme geluid in elke situatie. En het is zo eenvoudig te gebruiken!

Een intelligente multibandbegrenzer en filtering van de frequentierespons in de ‘Contour’-instelling zorgen voor een constant zoet en assertief geluid, van superstil tot echt luid.

De multibandbegrenzer bewaakt en bestuurt de relevante frequentiebanden afzonderlijk en grijpt alleen in wanneer dat nodig is. De ingenieurs van HK Audio hebben alle componenten en opties die LINEAR 3 biedt voor alle relevante toepassingen ontwikkeld, getest en verfijnd, in samenwerking met muzikanten om ze te optimaliseren voor praktisch gebruik.

Als resultaat garandeert LINEAR 3 een indrukwekkend effectieve geluidservaring, zelfs voor semi-professionele muzikanten en DJ’s die geen toegewijde PA-specialisten zijn.

Hierdoor krijgen musici op het podium meer ruimte voor muzikale creativiteit en een topprestatie.

Eenvoudige bediening en nauwkeurige uitlijning dankzij MultiGrip en Duo Tilt

HK Audio Multigrip

 

De ingebouwde HK Audio MultiGrips maken het hanteren van de luidsprekers een fluitje van een cent en zorgen voor nog meer veiligheid in elke situatie. Ze maken het ook mogelijk om professionele vliegende hardware te monteren. De TB-45N of TB-45NQ kantelbeugels kunnen direct op de MultiGrips op de LINEAR 3 112 FA en LINEAR 3 115 FA modellen worden gemonteerd, waardoor ze ideaal zijn voor professionele tuigage of installatie. De modellen van de LINEAR 3 serie hebben 4 x M8 bevestigingspunten en kunnen gevlogen worden door bijvoorbeeld AP-8 bevestigingspunten te monteren.

DuoTilt™ 3°/7° paalmontageflens

 

De DuoTilt™-standaardbevestiging helpt de luidspreker betrouwbaar op het publiek af te stemmen, zodat deze het beste geluid levert. Door de vooraf ingestelde 3° en 7° kanteling van de statiefbevestiging kun je de juiste uitlijning kiezen, ongeacht de opstelling.

Linear 3 112 FA

Linear 3 112 XA

Linear 3 115 FA

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com