HK audio Elements

THE INGENIOUSLY DIFFERENT PA

Tien jaar geleden veranderde ELEMENTS de audiowereld voorgoed. Daarvoor werden slim line arrays geassocieerd met akoestisch onaangename kerkinstallaties – totdat ELEMENTS op de markt kwam. Door elegantie te combineren met professionele geluidskracht en ontwikkeld met behulp van de beste luidsprekercomponenten, was het de eerste schaalbare lijnbronoplossing, die normen zette die vandaag nog steeds relevant zijn.

Het nieuwe ELEMENTS D blijft deze standaarden systematisch toepassen en combineert ze met de verregaande mogelijkheden van moderne digitale technologie. De 96 kHz-controller, een krachtig hulpmiddel in de handen van ervaren ontwikkelaars, zorgt voor aanzienlijk verbeterde audioprestaties rondom.

Tegelijkertijd voldoet het met nieuwe functies zoals netwerken, afstandsbediening en de effectieve maar spectaculair eenvoudige Cardioid-functie nu aan de toegenomen eisen van professionele gebruikers.

Geniaal eenvoudig geluid

 

ELEMENTS D schittert echt dankzij zijn verbazingwekkend transparante geluid helemaal tot aan de bovenkant – zonder dat een tweeter nodig is. Dit is het resultaat van een revolutionaire techniek: de speciaal ontworpen 3,5-inch luidsprekers zijn zodanig aangepast dat de diafragma’s het hoge frequentiebereik aanzienlijk vergroten. De opstelling van de luidsprekers creëert ook een echt line array-effect, waardoor uw publiek een onopvallend maar zeer gedefinieerd geluid krijgt, waar ze zich ook in de kamer bevinden; nooit te luid voor, nooit te stil achter.

Je kunt ELEMENTS zelfs aan de zijkant achter de band plaatsen, omdat er binnen de lijnhoogte nauwelijks feedback is. Hierdoor ontstaat zo’n directe verbinding tussen de muzikanten en het publiek dat niets anders in de buurt komt – afgezien van misschien volledig akoestische muziek rond het kampvuur. Geniet van een stimulerende natuurlijke ervaring door een gedeeld geluidsveld op te roepen!

Met state-of-the-art componenten, de nieuwste meet- en simulatiemethoden en meedogenloze praktijktests op basis van de wensen en ideeën van ervaren gebruikers, zet de nieuwe CONTOUR X-serie deze standaard voort in de volgende generatie.

Geniaal eenvoudige installatie

De beste kabel is… helemaal geen kabel!

Dankzij de ingenieuze E-Connect-koppeling zet je ELEMENTS in enkele seconden op.

Het ophangen van enorme speakers op zware stands die veel te veel ruimte innemen, behoort tot het verleden. Het lichtgewicht systeem kan in slechts een paar stappen moeiteloos worden opgezet en klaar zijn om te spelen.

De kleine voetafdruk van de ELEMENTS-systeemsubwoofer in vergelijking met die van een statief geeft u een zeer welkome flexibiliteit bij het opstellen. Met heel weinig feedback plaats je het systeem waar het het beste bij jouw situatie past: voor, naast of opzij achter de band.

Ingenieus eenvoudige draagbaarheid

Dankzij de geavanceerde, zeer efficiënte luidspreker- en eindversterkertechnologie is ELEMENTS D uitzonderlijk licht vanwege zijn prestatiemogelijkheden. Het transporteren van alle ELEMENTS D-componenten is een fluitje van een cent – zelfs alleen.

Intelligent ontworpen handgrepen op de subwoofers en praktische draagtassen voor de mid/high units maken het hanteren een wandeling in het park.

En dankzij de compacte afmetingen kunt u de ELEMENTS D gemakkelijk in elke auto plaatsen – dat is echt revolutionair voor een volledig PA-systeem.

Geniaal eenvoudige uitbreidbaarheid

ELEMENTS D is de enige zuilvormige PA die u met absolute flexibiliteit kunt configureren, wijzigen en uitbreiden. De actieve subwoofers (AS) bieden niet alleen de geluidsbasis, maar ook een enorm vermogen voor het toevoegen van meer mid/high units en subwoofers. Als er nog meer lage bassen nodig zijn, kun je de ELEMENTS-systemen uitbreiden met de LINEAR SUB 1500 A of LINEAR SUB 1800 A. Beide subwoofers kunnen perfect worden geïntegreerd in ELEMENTS-opstellingen, zowel akoestisch als optisch.

In tegenstelling tot de meeste andere kolomsystemen, biedt dit u het voordeel van echte line array-technologie. De mid/high units zorgen samen voor een akoestisch nauwkeurig en homogeen geluid in systemen van elke omvang.

ELEMENTS D is het PA-systeem dat meegroeit met uw eisen.

E835

E 115 Sub D

E 110 Sub AS

E 210 Sub AS

E 110 Sub

Smart Base Single

Big Base Single

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com