HK audio Contour X

Exellence Through Efficiency

De CONTOUR-serie van HK Audio is al meer dan een decennium een gevestigde puntbronluidspreker op professionele podia over de hele wereld. De akoestische prestaties, verfijnde bediening en legendarische, langdurige kwaliteit van Duitse makelij zorgen er allemaal voor dat CONTOUR tot op de dag van vandaag de eerste keuze is voor veeleisende professionals.

Met state-of-the-art componenten, de nieuwste meet- en simulatiemethoden en meedogenloze praktijktests op basis van de wensen en idee├źn van ervaren gebruikers, zet de nieuwe CONTOUR X-serie deze standaard voort in de volgende generatie.

Akoestische prestaties

De akoestische ontwerpers van HK Audio hadden de belangrijke missie om de maximale akoestische prestaties uit de compacte kasten in deze vlaggenschipserie te halen. Een manier waarop ze dit bereikten was het gebruik van ultramoderne, hoogwaardige woofers van gerenommeerde fabrikanten om een indrukwekkende basweergave te garanderen. De 24 dB crossovers en de nieuw ontwikkelde hoorns met bijzonder grote openingen zorgen voor opvallend gedetailleerde middentonen met ultraprecieze dekking. In de praktijk is er nog een groot voordeel: dankzij de aanzienlijk geminimaliseerde vervorming wordt de maximaal bruikbare geluidsdruk met enkele dB’s verhoogd.

Mechanica

Het massief berken multiplex ontwerp van de behuizingen van de nieuwe CONTOUR X-serie is gebouwd om jarenlang intensief toeren te weerstaan. Dit wordt ook gegarandeerd door de extreem resistente PU-coating en de corrosiewerende afwerking van de stalen frontroosters. De conformiteit van de CONTOUR X-luidsprekers met IP 44-classificaties bewijst dat ze uitstekende bescherming bieden tegen binnendringend vuil en vocht.

Flexibiliteit

Het extreem brede scala aan praktische functies zorgt voor een bijzonder breed scala aan toepassingen. Deze omvatten de draaibare hoorns, de vier NL4 Speakon-aansluitingen met pintoewijzingsschakelaar, de twee bruikbare monitorhoeken en de talrijke rigging- en montagemogelijkheden, om er maar een paar te noemen. De ‘ready-to-go’ akoestische afstemming is nog een ander aspect dat het gemakkelijk maakt om een professioneel geluidsresultaat te garanderen, zelfs zonder controller.

Effici├źntie

CONTOUR X was vanaf het begin gepland als een integrerend onderdeel van de nieuwe HK AUDIO-verhuurportfolio. In de praktijk betekent dit dat de eindversterkerracks, software en subwoofers uit de C SUB-serie naadloos aansluiten op zowel de CONTOUR X als de COSMO line-arrays. Dit bespaart geld, trainingstijd en opslagruimte.

Spraakversterking, monitoring op het podium, club PA, frontfills – CONTOUR X is de perfecte match voor bijna elke toepassing op het hoogste niveau.

CX 8

CX 12

CX 15

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com