HK audio cadis

VERSATILE. ECONOMICAL. WEATHERPROOF

CADIS (“Compact Adaptive Installation System”) is een line array-systeem voor installaties.

Het is een hoogwaardig oplossingspakket met een bijzonder aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding voor gebruik in onder meer stadions, theaters, polyvalente zalen en sporthallen.

Naast het zeer brede assortiment montageaccessoires, heeft CADIS ook een hoge weerstand tegen omgevingsinvloeden. Zo is de behuizing van de CAD 208 gemaakt van dikwandig polyamide, een extra sterke, slijtvaste en UV-bestendige kunststof.

CADIS biedt ook een beperkte weersbestendigheid. Het standaard ontwerp voldoet aan beschermingsklasse IP 44 in overeenstemming met EN 60529, dat wordt geverifieerd door een testrapport van TÜV Süd.

Andere uitvoeringen zijn direct af fabriek leverbaar, bijvoorbeeld met PG-kabelwartels en vaste bekabeling.

Het ingetogen, maar uiterst hoogwaardige ontwerp zorgt voor een visueel discrete installatie, net als de handige driepuntsophanging.

Alle producten in de CADIS-familie zijn standaard verkrijgbaar in zwart en wit. Andere RAL-kleuren kunnen op aanvraag geleverd worden.

Simulatiegegevens in GLL-formaat voor EASE en EASE Focus 3 zijn beschikbaar om het werkelijke transmissiegedrag te voorspellen.

CAD 208

CAD 115 SUB

Accessoires

 

CADIS Rigging/Stacking Frame

CADIS Connector Frame

CADIS Sub Connector Set

CADIS Wall Mount

MB 7

MB 6

ST 1

T 1

CADIS Ceiling Mount

Touring Case

CAD 115 Wheelboard

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com