HK audio C-Sub

HIGH PERFORMANCE LOW-END

De subwoofers van de C SUB-familie zijn extreem krachtig en bieden een hoge efficiƫntie en indrukwekkende lage basprestaties. Ze zijn geoptimaliseerd voor gebruik met de CONTOUR X-puntgeluidsbronnen en de COSMO line arrays, met componenten en vakmanschap die aan dezelfde hoge normen voldoen.

Flexibiliteit

De C SUB-subwoofers bieden in totaal vier Speakon NL4-connectoren (twee aan de achterkant en twee aan de voorkant voor eenvoudige bekabeling, bijvoorbeeld in Cardioid- of Endfire-opstellingen). Het gewenste signaal van een vieraderige kabel kan worden toegewezen aan een C SUB met behulp van de pintoewijzingsschakelaar.

Zowel de CS 118 als de CS 218 zijn perfect op elkaar afgestemd in hun frequentie- en faserespons, evenals in hun kastafmetingen. Dit maakt het mogelijk om ze moeiteloos te combineren tot perfect op elkaar afgestemde clusters. .

Mechanica

De berken multiplex kasten zijn voorzien van een PU-coating, terwijl de massief stalen frontroosters zijn behandeld met een corrosiewerende afwerking. De Speakon aansluitbussen zijn door afsluitdoppen beschermd tegen het binnendringen van vuil en vocht. Al met al bieden de C SUB’s alle voorwaarden voor een hoog waardebehoud en een lange, ononderbroken werking in de ruwe dagelijkse omstandigheden van professionele gebruikers.

Efficiƫntie

We raden de krachtige Lab.Gruppen PLM+ of Powersoft X-serie eindversterkers aan voor gebruik met deze krachtige subwoofers. Geoptimaliseerde filterinstellingen zijn ook beschikbaar voor deze controllerversterkers voor het maken van Cardioid- of Endfire-arrangementen.

 

CS 118

CS 218

CF 118

Direct bestellen??

Vraag vandaag nog uw offerte aan

info@musicandgig.com