Focusrite Pro

Solutions For Professional Audio

Uw systeem, onze passie.

Music and Gig is sinds 2019 dé Nederlandse Pro-Dealer en gebruikersspecialist voor Focusrite Pro. Studio, live-touring, theater, broadcast, onze specialisten helpen u graag met het zoeken naar de juiste AoIP oplossingen. 

Focusrite Audio Engineering is al bijna drie decennia pionier op het gebied van professionele audio-opnametechnologie. Focusrite Pro, de professionele en commerciële divisie, voldoet aan de eisen van professionals op het gebied van opname, postproductie, live geluid en uitzendingen.

Focusrite Pro bestaat uit 3 delen;

RedNet-reeks, een volledig pallet modulaire audio-over-IP-oplossingen,

Red-reeks, Focusrite’s vlaggenschip multi-format interfaces, 

ISA-reeks microfoonvoorversterkers en analoge signaalprocessors.

De oplossingen zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende applicaties door een niet aflatende focus op gebruiksgemak, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Uiteraard werken al deze systemen in combinatie met Dante, de industrie standaard voor AoIP. Om het pallet volledig te maken is Music and Gig tevens dealer van o.a. Dante Avio.

Als vanzelfsprekend zijn de specialisten bij Music and Gig Dante-3 gecertificeerd. Naast de Focusrite Pro producten is Music and Gig ook het verkoop en kennispunt voor de Focusrite Scarlett en Clarett USB interfaces en de Octopre ADAT interfaces.

 

Alvast oriënteren op een aantal systemen? Klik op een foto voor informatie.

 

HOE DOEN WE DAT?

Mensenwerk

Voor al onze projecten zetten wij ervaren en gespecialiseerde Technici in. Maar bovenop de technische kwaliteiten zorgen wij ervoor dat de personen uitstekend bij het project passen op gebieden als persoonlijkheid en kunde.

 

De Juiste plek

Voor elke locatie of situatie zetten wij de juiste spullen in, geselecteerd voor jouw wens. Van kroeg tot theater verdient de beste apparatuur op prijs, kwaliteit en doel.

Meedenken

Volledig uit handen geven of samenwerken naar het beste resultaat? Vanuit Music and Gig denken wij graag met u mee om het beste geluid in uw ruimte te realiseren.