Music and Gig werkt samen met diverse partners om altijd 100% aan uw wensen te kunnen voldoen.

“We’re putting the band back together.”

  • Jake, The Blues Brothers, 1980

 

Startistic Entertainment.

Dynamisch en veelzijdig op het gebied van artiestboekingen, evenementorganisatie en grafische promotie van beiden.
Door ervaring als evenementorganisator én ervaringen in de wereld van de professioneel uitvoerend artiest is Startistic de perfecte schakel tussen organisatie, artiest en publiek. We speak the language! Door samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partijen kun je voor een breed scala aan entertainment bij ons terecht. Het is jouw evenement, wij staan je graag bij om het onvergetelijk te maken.

GET YOUR PARTY STARTED!

 

 

MP Sound&Light

MP Sound&Light is gespecialiseerd in het verzorgen van licht en geluidsapparatuur op locatie. Door jarenlange ervaring bij verschillende gerenommeerde bedrijven in dit vakgebied beschikt MP Sound&Light over de juiste kennis om uw evenement te doen slagen. U kunt bij ons ook terecht voor volledige organisatie van uw evenement.

MP Sound&Light is ook in te huren op locatie om een professionele multitrack opname te maken van uw band of orkest.De geluidstechnici van MP Sound&Light zijn zelf muzikant en weten daarom als geen ander hoe een orkest of band op een opname hoort te klinken. De mogelijkheid bestaat om het geheel door MP Sound&Light te laten afmixen.

 

 

Ook partner worden?

Neem vrijblijvend contact op via,

info@musicandgig.com

06 539 137 66