Connecting the Stage with the Crowd!

 

De filosofie achter Music en Gig staat centraal in alle onderdelen van het bedrijf.

De verbinding brengen tussen de band/dj/act het publiek en de organisatie.

 

En dat hoeft niet voor de hoofdprijs! Wij van Music and Gig geloven namelijk dat elk evenement een eigen maatpak verdient. Met persoonlijke gesprekken halen wij de behoefte naar boven en zorgen dat de geleverde diensten daar volledig op aansluiten zodat je niet betaald voor de bekende “overkill”.

“Je hebt immers geen dubbele rij subwoofers nodig voor de singer-songwriter op uw bruiloft maar misschien juist wel voor de techno dj op uw pleinfeest!”

De diensten van Music and Gig zijn onder te verdelen in 3 richtingen.

Evenementen licht en geluid

Geluid & Techniek.

( Licht en Geluid ) Uiteraard moet de act goed hoorbaar en zichtbaar zijn. Of het nu gaat om een bruiloft, buurtfeest of festival met 1000 bezoekers. Voor elk evenement is geluid nodig in een maatpak, zodat het aansluit op de behoeften en wensen van het publiek. Ook het licht kan georganiseerd worden, zodat het feest of evenement een complete spetterende uitstraling heeft voor het publiek.

Meer weten over Geluid & Techniek? Klik Hier

 

Evenementen & Organisatie.

Wil je een evenement organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival, bruiloft of tentfeest Music and Gig kan in samenwerking met partners een volledig maatwerk evenement verzorgen.

Meer weten over Evenementen & Organisatie? Klik Hier

 

Advies & Training.

De verbinding tussen act en publiek draait niet alleen om de juiste speaker voor op het podium, het draait ook om de presentatie en inzet van de band! Maar hoe pak je dat nu aan als band? Je hebt de nummers ingestudeerd, grotere gitaarversterkers gekocht, nieuwe rietjes voor je de saxofonist besteld, een flightcase voor de draaitafels besteld en de zanger heeft 60 uur extra zangles genomen. Nu eindelijk de eerste echte optredens.. Hoe zorgen wij als band er voor dat het publiek helemaal verliefd op ons wordt en dat de organisatie zo blij is met ons dat we direct weer geboekt worden voor dat leuke festival komende zomer? Hiervoor verzorgd Music and Gig advies- en trainingsessies met bands en acts. Ook dat is maatwerk! Of het nu gaat om een repetitiesessie waarbij de puntjes op de i worden gezet of een structurele training “omgang met organisaties en vrijwilligers”.

Meer weten over Advies & Training? Klik hier

 

Direct contact?

Info@musicandgig.com

06 539 137 66

 

Like ook onze Facebook of volg ons op Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van leuke acties en evenementen!

 

Op al onze diensten en leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Download hier onze Algemene Voorwaarden  verhuur

Download hier onze Algemene Voorwaarden verkoop