Music and Gig Zoekt bands en Dj’s!

De stap maken van een amateur band met af en toe een optreden naar een band met professionele uitstraling, show en techniek?

 

Wij van Music and Gig zoeken bands en Dj’s die “the next step”willen maken in het professionaliseren van hun show en meer optredens willen draaien!

 

Maar hoe dan?

Altijd jaloers kijkend naar die vette band met hun mega strakke show als headliner op het festival maar niet wetend hoe ze daar komen? Ondanks dat jouw band misschien wel in muzikaliteit het zelfde niveau heeft….

1 van de grote verschillen is dat deze bands zichzelf niet “gewoon” aanbieden  als band maar als een totaal productie. Ze hebben hun eigen geluids-, licht, en effect mensen, hebben een show opgebouwd en gerepeteerd ipv. alleen nummers ingestudeerd, ze hebben eerlijke kritiek ontvangen van buiten af op het gebied van gedrag, performance, keuzes en veel meer.

Een optreden is immers pas echt geslaagd als de organisatie, het publiek en de acts (dus alle 3) heel blij terug kijken.

 

Music and Gig zoekt enkele bands en Dj’s die deze stap kunnen, willen en durven te maken.

 

Maar wat kost dat dan?

Deze kosten worden gedekt door optredens, elke offerte die uit wordt gebracht bevat de elementen techniek en show etc. daardoor wordt de prijs voor een optreden hoger, maar je bied ook meer en op een hoger niveau! Vergeet niet, je band bestaat immers ineens uit meer mensen, want goede technici zijn in feiten extra bandleden!

 

Is dit mogelijk voor elke band of Dj?

Dit antwoord is heel simpel, nee.

Om hiermee om te gaan moet de band of Dj echt de instelling hebben om zichzelf en de show te willen verbeteren. Daarnaast is muzikaliteit toch wel echt een vereiste, Music and Gig zal dan ook zeker kritisch kijken en luisteren of de kwaliteit haalbaar is om die totaal productie er uit te kunnen halen. Waarom? Omdat wij verder gaan dan alleen maar een stuk techniek aanbieden tijdens jullie optredens, wij investeren tijd en energie in jullie act en verwachten dat jullie het zelfde doen!

Daarnaast werken wij samen met 1 van de tofste boeking bureaus in Nederland en verzorgen wij zelf  samen met hun ook festivals en totaal producties. Dus wij vinden de show pas geschikt als we jullie zelfs via die weg ook willen gaan aanbieden!

 

Kortom, professioneel speel plezier! 🙂

 

Geïnteresseerd of meer informatie?

 

Stuur een Email, liefst voorzien van de huidige band of Dj presentatie (web, film, sound, the works) naar:

info@musicandgig.com

and become connected to the crowd!